Selecteer een pagina

102de Vierdaagse Nijmegen 2018

De 102de Vierdaagse vindt plaats van 17 t/m 20 juli 2018. Speciaal voor deze 102de editie hebben wij zoals elk jaar weer prachtige bedels gemaakt. Deze zijn leverbaar in het voorjaar 2018. De eerste nieuwe bedels van 2018 zijn al leverbaar!!!
Dit voorjaar 3 nieuwe glasbedels. 2 glasbedels zijn speciaal gemaakt voor Rodekruisbloesemtocht in Geldermalsen. Blauw met witte bloemen en roze met roze bloemen. Deze tocht wordt door veel 4daagse lopers als training gebruikt. Op www.rodekruisbloesemtocht.nl vindt u meer informatie over deze wandeltocht. De 3e glasbedel van dit voorjaar, genaamd 4daagse Rozen, is speciaal voor alle moeders en geliefden die de 4daagse lopen (ook als je geen moeder bent of niet verliefd, is het werkelijk een prachtige bedel!!). Kijk in onze WEBSHOP voor meer foto’s in meer info.
Eind mei volgen nog 3 glasbedels voor de 4daagse 2018, allemaal in prachtige pasteltinten, passend bij de modekleuren van 2018. Eind mei zijn ook de nieuwe zilveren bedels van 2018 leverbaar.
Wanneer u onze Facebook-pagina liked, wordt u steeds als eerste op de hoogte gehouden zodra de nieuwe bedels voor 2018 leverbaar zijn!

Vierdaagsebedels. Als unieke beloning voor een wereld prestatie of als souvenir van het grootste openlucht sportevenement ter wereld. Met de Vierdaagsebedels aan uw armband of collier draagt u het hele jaar door een herinnering aan een bijzondere tijd in de regio Nijmegen bij u. Als Vierdaagse cadeau gekregen of zelf besteld op onze website. Of gekocht bij een van de verkooppunten in de regio Nijmegen. Bekijk ze op uw gemak op deze website. Ook bijna alle bedels uit voorgaande jaren zijn nog leverbaar. SPAAR  ZE  ALLEMAAL !!!